1024px-Social-media-for-public-relations1

Lite detaljer om den sociala biten här på Joystick-bloggen

Konversationen kring spelmusik är inte begränsad till enbart bloggen. Om du känner dig mer bekväm med andra sociala media-plattformar är vi här för att berätta för dig vilka möjligheter du har för att bli delaktig.

Det kommer under upprepade tillfällen uppmanas till diskussion och tyckande på Joystick-bloggen och då vill vi att du skall vara på hugget och bidra till variationen som kan uppstå när många tycker till om olika saker.

Att kommentera på bloggen är lika lätt som att hoppa över den första goomban i värld 1-1 i Super Mario Bros. Fyll i lite grundläggande uppgifter och tryck på “skicka”. Enkelt. Här sköter vi främst våra större och längre konversationer.

Om du däremot nöjer dig med att vara kortfattad eller bara uppmanas att spontant svara på en enkel fråga kan du göra det genom Twitter om du använder hashtaggen #joystick6

Samma hastag gäller Instagram och Facebook om du spontant vill dela med dig av något i fotoform eller kanske delta i någon framtida utmaning som involverar foton.

Om vi alla kan enas om att #joystick6 är taggen vi använder för att konversera om Joystick och spelmusik kommer det bli väldigt enkelt för er att snabbt svara på frågor och lika snabbt för oss att se responsen.

Liknande uppmaningar kommer även ske på vår Facebook-sida.

facebook.com/joystickmalmo

Du finner oss även på Instagram. Där lägger vi själva upp foton inför och under konsertdagarna.

instagram.com/joystickmalmo

Slutligen finns vi även på Twitter som @joystickmalmo

Via den kanalen kommer vi tillsammans med Facebook primärt informera er om det senaste som sker på bloggen. Det kan säkerligen komma en och annan spontan frågeställning också. Det får tiden utvisa.

Då känner jag att vi är redo att börja konversera. Från och med idag, under Joystick 6.0 och efter föreställningen vill jag se #joystick6-taggen vara så aktiv att den självantänder! Nu kör vi!

Alexander

Alexander Cederholm har ägnat 13 år åt att skriva och tycka till om spel, industrin och kulturen omkring. Inget får Alex mer pepp än givande spelkonversation eller när han finner en artikel med nya unika infallsvinklar. På Joystick-bloggen blir kommer han nu skriva om spelmusik och Joystick-konserten för hela slanten.