1000px-A_coloured_voting_box.svg

Vilka musikstycken vill du höra framföras under Joystick 6.0? Vi lyssnar!

Uppdatering: önskelådan är stängd. Några av de låtar som önskats presenteras här och här.

Ta chansen att påverka innehållet i Joystick 6.0! Vi öppnar idag en önskelista över spelmusik som ni tar fram!

Första akten av Joystick 6.0 kommer som tidigare meddelats bjuda på spelmusik fram till 1995 (det är året då Playstation lanserades). Det betyder allt från och med 1995 räknas bort, men oroa er inte, det årtalet blir säkert uppmärksammat under en annan konsert. Samma sak gäller all spelmusik mellan 1995 och 2009 som under årets konsert kommer att hoppas över helt. Därmed kan ni se fram emot ett helt segment av tidig retromusik följt av en akt med enbart toppmodern musik.

Ditt önskemål kan påverka!

Nu är det såhär. Vi behöver din hjälp. Vi vill veta vilket som är den bästa spelmusiken från denna era (fram till 1995) genom att lyssna på er. Vad gör en låt speciell för just dig?

Vi har knåpat ihop ett formulär där ni kan skriva ner och, om du vill, motivera era favoritlåtar. Vi ser hemskt gärna även att ni berättar för oss hur ni föreställer er att låtstycket bör framföras av orkestern. Hur kan musiken levereras på bästa sätt? Låt oss höra er vision!

Genom att klicka på länken här nedanför kommer du till formuläret. Du får gärna önska mer än en låt, men önska bara en låt åt gången, tack!

Måndagen den 3 februari stänger vi önskelådan och vi gör då ett urval av låtar som vi sedan håller en omröstning om.

Det vore även superkul om ni ville förmedla era önskemål till oss via Facebook eller Twitter, tillsammans med t.ex. en Youtube-länk så vi kan höra bidraget. Tagga inlägg med #joystick6 så ser vi och alla andra på bloggen denna härliga kavalakad av musikönskemål från gångna tider som bara kommer växa under veckan.

Ta mig till formuläret!
korta.nu/joystickmusic

Frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet nedan, eller kontakta oss på joystick(at)mso.se.

Alexander

Alexander Cederholm har ägnat 13 år åt att skriva och tycka till om spel, industrin och kulturen omkring. Inget får Alex mer pepp än givande spelkonversation eller när han finner en artikel med nya unika infallsvinklar. På Joystick-bloggen blir kommer han nu skriva om spelmusik och Joystick-konserten för hela slanten.