marcushermansson

Idag får Joystick-bloggen en ny överdel och det är allt tack vare Marcus

När vi hade nypremiär för Joystick-bloggen för ungefär två veckor sen svidade vi om hemsidan rejält. Allt blev ombyggt från grunden, förändrat och tänktes om. Allt för att bloggen skulle se mer inbjudande ut och vara en trevlig plats att besöka. En liten detalj stannade dock kvar, nämligen vår header.

Bloggens överdel pryddes tidigare av vår logotyp men även karaktären Cats från spelet Zero Wing som är ökänt för sitt kända citat “All your base are belong to us”. Alla spelare känner till denna legendariska felöversättning. Vår header  hade med andra ord spelanknytning och den visade logotypen för konserten Joystick men den saknade helt musikanknytning. Det var det vi har försökt åtgärda de senaste veckorna. Att ge Joystick-bloggen lite mer identitet.

Till vår undsättning kom Marcus Hermansson som är en otroligt duktig kreativ mångsysslare inom det visuella men som också älskar TV-spel och det nördiga. En perfekt person för uppgiften med andra ord. Vare sig det gäller fotografi, illustrationer, handgjort eller allmän Photoshop-magi är Marcus en klippa. Nu har han även gett Joystick en header som vi kan kalla vår egen. Vi är väldigt tacksamma och vi hoppas ni som besöker sidan gillar den.

Om ni vill veta mer om Marcus och se hans portfolio följer ni länken nedanför.

http://www.marcushermansson.com/

Tack Marcus. All our thanks are belong to you.

Alexander

Alexander Cederholm har ägnat 13 år åt att skriva och tycka till om spel, industrin och kulturen omkring. Inget får Alex mer pepp än givande spelkonversation eller när han finner en artikel med nya unika infallsvinklar. På Joystick-bloggen blir kommer han nu skriva om spelmusik och Joystick-konserten för hela slanten.