POSTITART-FLICKR-ANDREAS-KOPP-CCBY

Torsdag från kl 16 – Open Pixel Night – bygg pixelkonst med oss!

Som tidigare annonserats kommer vi under Joystick-veckan att fylla Malmö Konserthus med TV-spelsinspirerad pixelkonst i form av Post it-lappar på fönstren. Ni är några som anmält ert intresse för att vara med. Vill du hjälpa till, men vet inte hur man gör? Då är du välkommen till:

Open Pixel Night

Bygg pixelkonst tillsammans med våra pixelexperter!

Tid och plats – Torsdag 8 maj från kl 16 (till ca 21). Du behöver dock inte vara på plats prick kl 16. Platsen är Malmö Konserthus, Föreningsg. 35.

Anmälan – Berätta gärna att du kommer genom att maila scenograf eva.wendelboe.kuczynski@mah.se på Medea, Malmö högskola, som håller i trådarna. Men du kan också bara dyka upp.

Förberedelser – Du får gärna ta med ett motiv om du vill göra något eget, men det finns motiv på plats. Skrivare och allt material som behövs finns på plats.

Mer detaljerad information om upplösning på fönstren mm hittar du i inlägget Var med och skapa pixelperfekta fönster på konserthuset!

Ta paus i pixlandet – Samma kväll (kl 18) håller Tarsier Studios en föreläsning om musiken till spelet LittleBigPlanet PS Vita, läs mer om detta här och titta gärna i hela programmet!

Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet nedan eller maila scenograf eva.wendelboe.kuczynski@mah.se på Medea, Malmö högskola.

Välkommen!

Bild: Flickr Andreas Kopp CC:BY

Richard

Richard jobbar på forskningscentret Medea på Malmö högskola.