Joystick-mingel

Tack för en fantastisk fredagskonsert!

Se ett uppdaterat inlägg här!

Vilken succé! Ikväll fyllde hundratals spelälskare Malmö Konserthus för att bygga pixelkonst, titta på utställningar, köpa retrospel och framförallt: att lyssna på underbar spelmusik framförd av Malmö symfoniorkester.

Vad tyckte du om konserten och evenemanget? Skriv gärna i kommentarsfältet nedan eller på Joysticks Facebooksida.

Här kan du se Instagram-bilder som är taggade #joystick6:

I rutan här under kan du titta på foton från kvällen. De flesta bilder är tagna av Adam Hult och får lov att användas i icke-kommersiella sammanhang om fotografen namnges. Se varje bild för fler detaljer. Om Flickr-spelaren inte syns så hittar du albumet här.

Missade du fredagens konsert finns det en ny chans, lördag 10 maj – boka biljetter!

Richard

Richard jobbar på forskningscentret Medea på Malmö högskola.