Destinywallpaper_3

Dagens spelmelodi: Destiny (multi) – The Last Array (2014)

Joystick-bloggen kanske inte riktigt lever ännu men vet ni vad? Det hindrar inte mig från att tipsa om frän spelmusik här på Facebook i väldigt kortfattad form! Först ut – Destiny!

Martin O’Donnell and Micheal Salvatori, bägge kända för soundtracket till Halo-serien har också jobbat på Bungies nysläppta spel Destiny och musiken är fenomenal ur många aspekter.

Här är ett smakprov! “The Last Array” är en kamplåt som får blodet att pumpa och adrenalinet att stiga. När orkestern tar i från tårna är det inte svårt att svepas med! Typiskt episkt verk, precis som man vill ha det när man fäktar undan utomjordiska hot!

Har du själv spelat Destiny? Hittat någon musik som tilltalar dig?

Alexander

Alexander Cederholm har ägnat 13 år åt att skriva och tycka till om spel, industrin och kulturen omkring. Inget får Alex mer pepp än givande spelkonversation eller när han finner en artikel med nya unika infallsvinklar. På Joystick-bloggen blir kommer han nu skriva om spelmusik och Joystick-konserten för hela slanten.